IMODIUM® Instant verlost je snel van de ongemakken van diarree.

Op exotische vakantiebestemmingen kan je het risico lopen om via besmet water of voedsel in contact te komen met kiemen die een meestal onschuldige maar bijzonder vervelende reizigersdiarree (de fameuze "turista") kunnen veroorzaken.

Neem in dat geval volgende voorzorgsmaatregelen in acht:

  • Eet geen rauwe groenten, schil of kook je groenten eerst.
  • Eet geen ongepeld fruit.
  • Drink geen kraantjeswater. Gebruik enkel water uit ongeopende flessen.
  • Poets je tanden met flessenwater.
  • Slik geen water in tijdens het douchen of zwemmen.
  • Opgepast met ijsblokjes! Verifieer eerst in het hotel of ze veilig zijn.
  • Eet niet té gekruid als je gevoelige darmen hebt.
  • Eet geen schepijs van een straatkraampje.

Voor meer informatie surf naar www.imodium.be.

imodium

Heb je toch diarree?

Dan kan je gelukkig rekenen op IMODIUM® Instant: een handig smelttabletje dat je kan innemen zonder water, waar je ook bent. IMODIUM® Instant herstelt de harmonie van je lichaam en verlost je snel van de ongemakken van diarree.
 

IMODIUM® Instant (loperamide) is een geneesmiddel. Niet toedienen aan kinderen jonger dan 6 jaar.

IMODIUM® Instant (loperamide) is een geneesmiddel. Niet toedienen aan kinderen jonger dan 6 jaar. NICORETTE® bevat nicotine en is een geneesmiddel voor volwassenen. Buiten het bereik van kinderen houden. PERDOLAN® volwassenen (paracetamol) is een geneesmiddel voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar (25 kg). PERDOFEMINA® (ibuprofen lysinaat) is een geneesmiddel voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Niet toedienen tijdens de zwangerschap, noch in geval van maag- of duodenumulcus of indien u allergisch bent aan salicylaten of aan niet-steroïdale anti-inflammatoire middelen. DAKTARIN® Spray poeder 2% (miconazolenitraat) is een geneesmiddel en is aangewezen bij schimmelinfecties. MICROLAX® is een geneesmiddel voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Alvorens Microlax® bij kinderen van 6 jaar en jonger te gebruiken, verdient het aanbeveling een arts te raadplegen. LIVOSTIN® (levocabastine) is een geneesmiddel. LIVOSTIN® neusspray/oogdruppels niet toedienen aan kinderen jonger dan 3 jaar. Om steriliteitsredenen mag u de oogdruppels niet langer gebruiken dan 1 maand na de eerste opening van het druppelflesje. Perdolan® Compositum volwassenen (paracetamol, acetylsalicylzuur, coffeïne) is een geneesmiddel. Niet toedienen aan kinderen jonger dan 12 jaar. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap noch in geval van maag- of duodenumulcus of in geval van allergie aan salicylaten of aan niet-steroïdale anti-inflammatoire middelen. PERDOLAN® kinderen (paracetamol) is een geneesmiddel voor kinderen. RHINOSINUTAB® is een geneesmiddel. Tabletten met verlengde afgifte. 1 tablet ’s ochtends en ’s avonds. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar, of bij hoge bloeddruk.
Geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Lees aandachtig de bijsluiters. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Vergunninghouder: Johnson & Johnson Consumer NV Antwerpseweg 15-17, B-2340 Beerse. Dossiernr: BE/IM/13-0439c

Niet meer tonen