PERDOLAN®, PERDOLAN® Compositum en PERDOFEMINA®: je reisgezellen tegen pijn en koorts.

Thuis ligt er waarschijnlijk een middel tegen pijn en koorts klaar in je apotheekkastje. Dat kan je op vakantie ook maar beter bij de hand hebben!

Hou je lichaamstemperatuur in de gaten!

Koorts is geen ziekte maar een signaal. Het is een teken dat er iets misloopt. Bij je kind kan je best de temperatuur meten wanneer hij/zij:

  • minder of juist meer slaapt
  • lastig is of meer huilt
  • bleek ziet of ongewoon bloost
  • last heeft van braken of diarree
  • minder of helemaal niet eet
  • minder of niet meer speelt
  • abnormaal snel, traag of luidruchtig ademhaalt
  • last heeft van een lopende neus, niezen of hoesten, heesheid

Voor meer informatie surf naar www.pijnstiller.be.

perdolan

PERDOLAN® Compositum verlicht hoofdpijn bij volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. 

PERDOLAN® Compositum combineert namelijk 2 gekende pijnstillers (paracetamol en acetylsalicylzuur) met coffeïne. Dankzij deze combinatie van 3 actieve stoffen verlost PERDOLAN® Compositum je snel én doeltreffend van je hoofdpijn zonder naar hoge dosissen te moeten grijpen. En hoe lager de dosis, hoe kleiner de kans op negatieve bijwerkingen. Dit geneesmiddel mag niet gebruikt worden tijdens de zwangerschap, noch in geval van maag- of duodenumulcus of in geval van allergie aan salicylaten of aan niet-steroïdale anti-inflammatoire middelen.

PERDOLAN® volwassenen (paracetamol) 500 mg helpt snel en doeltreffend bij lichte tot matige pijn en koorts en wordt goed verdragen. Door hun handige deelgleuf zijn de tabletten makkelijk deelbaar en bieden ze soelaas voor zowel volwassenen (1 à 2 tabletten) als kinderen vanaf 8 jaar (25kg) (halve tablet).

PERDOLAN® volwassenen (paracetamol) is een geneesmiddel voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar (25 kg).

PERDOLAN® siroop kinderen is een geneesmiddel op basis van paracetamol. Het is een doeltreffende en veilige keuze bij de behandeling van koorts en pijn bij kinderen. De PERDOLAN®-siroop heeft een aangename smaak van rode vruchten die de toediening aan het zieke kind kan vereenvoudigen. De pipet laat bovendien een zeer nauwkeurige dosage toe in functie van het lichaamsgewicht van je kind.

PERDOLAN® kinderen (paracetamol) is een geneesmiddel voor kinderen.

PERDOFEMINA® verlicht snel de pijn zoals menstruatiepijn. De combinatie met het lichaamseigen lysine zorgt ervoor dat PERDOFEMINA® snel in je organisme belandt. Start de behandeling best vanaf de eerste tekenen van de menstruatie. 

PERDOFEMINA® (ibuprofen lysinaat) is een geneesmiddel voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Niet toedienen tijdens de zwangerschap, noch in geval van maag- of duodenumulcus of indien u allergisch bent aan salicylaten of aan niet-steroïdale anti-inflammatoire middelen. Dit geneesmiddel mag niet meer dan 5 dagen (of 3 dagen bij adolescenten tussen 12 en 18 jaar) gebruikt worden zonder geneeskundig advies.

IMODIUM® Instant (loperamide) is een geneesmiddel. Niet toedienen aan kinderen jonger dan 6 jaar. NICORETTE® bevat nicotine en is een geneesmiddel voor volwassenen. Buiten het bereik van kinderen houden. PERDOLAN® volwassenen (paracetamol) is een geneesmiddel voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar (25 kg). PERDOFEMINA® (ibuprofen lysinaat) is een geneesmiddel voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Niet toedienen tijdens de zwangerschap, noch in geval van maag- of duodenumulcus of indien u allergisch bent aan salicylaten of aan niet-steroïdale anti-inflammatoire middelen. DAKTARIN® Spray poeder 2% (miconazolenitraat) is een geneesmiddel en is aangewezen bij schimmelinfecties. MICROLAX® is een geneesmiddel voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Alvorens Microlax® bij kinderen van 6 jaar en jonger te gebruiken, verdient het aanbeveling een arts te raadplegen. LIVOSTIN® (levocabastine) is een geneesmiddel. LIVOSTIN® neusspray/oogdruppels niet toedienen aan kinderen jonger dan 3 jaar. Om steriliteitsredenen mag u de oogdruppels niet langer gebruiken dan 1 maand na de eerste opening van het druppelflesje. Perdolan® Compositum volwassenen (paracetamol, acetylsalicylzuur, coffeïne) is een geneesmiddel. Niet toedienen aan kinderen jonger dan 12 jaar. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap noch in geval van maag- of duodenumulcus of in geval van allergie aan salicylaten of aan niet-steroïdale anti-inflammatoire middelen. PERDOLAN® kinderen (paracetamol) is een geneesmiddel voor kinderen. RHINOSINUTAB® is een geneesmiddel. Tabletten met verlengde afgifte. 1 tablet ’s ochtends en ’s avonds. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar, of bij hoge bloeddruk.
Geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Lees aandachtig de bijsluiters. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Vergunninghouder: Johnson & Johnson Consumer NV Antwerpseweg 15-17, B-2340 Beerse. Dossiernr: BE/IM/13-0439c

Niet meer tonen